AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2019 08:55
Tottenham er nu blot et mulehår fra at købe Lo Celso

Football insider skriver, at Spurs har haft et gennembrud i forhandlingerne med Real Betis om Giovano Lo Celso.


Forhandlingerne har stået på hele sommeren, og selvom de måske varer ved lidt endnu, så er Tottenham angiveligt overbeviste om, at Giovano Lo Celso skifter til klubben inden deadline day.

Football Insider skriver nemlig, at klubben har haft et gennembrud i forhandlingerne med Real Betis denne weekend. En kilde tæt på Londonklubbens spillerrekruttering kan overfor mediet berette, at man næsten er nået til enighed om pris og betalingsstrukturen for købet af den 23-årige midtbanespiller.

Der har været en del historier om, at Giovani Lo Celso kunne blive den dyreste Spurs-spiller nogensinde, og at klubben ville sprænge sin transferrekord for anden gang i dette transfervindue, men det bliver ikke nødvendigvis tilfældet.

Internt i Tottenham er der håb om, at man kan blive enige om en pris på £50 millioner plus diverse præstationsbonusser,  som løbende vil kunne indbringe Real Betis flere penge for transferen.

Lo Celso ønsker selv, at transferen finder sted, og han skulle have takket ja til en femårig kontrakt værd £150.000 ugentligt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED