AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:07:2020 13:48
Totalt nedbrud: Mourinho og Tottenham-stjerne er stadig ikke på talefod

L'Equipe skriver i dagens avis, at José Mourinho og Tanguy Ndombele stadig ikke er i kontakt.


Så sent som i sidste uge skrev en række franske medier, at forholdet mellem  Tanguy Ndombele og José Mourinho var brudt fuldstændigt ned, og at duoen slet ikke talte sammen.

Sidenhen har Mourinho forsøgt at nedtone historien med sine udtalelser om, at han stadig ser franskmanden have en fremtid i klubben. Men det har altså ikke haft nogen positiv effekt på forholdet mellem træner og spiller, skriver L'Equipe i dagens avis.

De to skulle fortsat ikke være i kontakt, og der er "radiotavshed" mellem dem. Situationen skulle være så græl, at Daniel Levy nu har blandet sig og taget kontakt til Ndombeles agenter i et forsøg på at opfordre spilleren til at "vende" situationen.

Men det er nemmere sagt end gjort, da franskmanden skulle føle, at "tilliden til Mourinho er helt brudt sammen".

Ndombele blev siddende på bænken i sejren over West Ham, inden han spillede 19 minutter i sidste uges nederlag til Sheffield United. Det bliver nu spændende at se, om han starter inde i mandagens kamp mod Everton.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED