AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2022 14:30
Torsdagens rygtebørs: Manchester United føler sig sikker på stor januarhandel

Her er torsdagens rygtebørs fra Premier League.


Newcastle melder sig ind i kampen om Kudus
Kilde: 90min

I går var det Liverpool, der blev meldt interesseret i Mohammed Kudus, og nu forlyder det, at Newcastle også er ude efter ghaneseren, som har imponeret ved VM i Qatar. Også en række andre klubber siges at være interesserede i den tidligere FC Nordsjælland-spiller.

Manchester United regner med at få Gakpo
Kilde: Football Insider

Manchester United har en tro på, at klubben kan få hollandske Cody Gakpo til klubben i det kommende transfervindue, selvom PSV Eindhoven formentlig kræver over 400 millioner kroner for landsholdsspilleren, der har scoret i alle Hollands tre VM-kampe indtil videre i Qatar.

Aston Villa pønser på at hente ny angriber
Kilder: Calciomercato og Relevo

Både Tammy Abraham og Matheus Cunha bliver sat i forbindelse med Aston Villa i dag, og noget kan tyde på, at Birmingham-klubben har besluttet sig for at ville hente en ny frontløber i januar.

Real Madrid følger United-stjerne
Kilde: Record

Det forlyder nu, at Real Madrid følger nøje med i, hvordan Bruno Fernandes præsterer ved VM-slutrunden, og indtil videre må den spanske storklub være imponerende over portugiseren.

Tottenham har kig på hollandsk back
Kilde: Football Italia

Det kommer til at koste mere end 200 millioner kroner, hvis Tottenham skal købe Denzel Dumfries i Inter. Hollænderen kan måske være løsningen på den udfordring, som London-klubben har haft på positionen som højre wingback.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE