AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:06:2019 11:29
Torres: Gerrard fuldendte mit fodboldspil

Den mangeårige Liverpool-angriber Fernando Torres indstillede for ganske nyligt sin fodboldkarriere og har derfor reflekteret over sin tid i Merseyside-klubben.


Fernando Torres gjorde sig i den røde Liverpool-trøje fra 2007 til 2011 og nåede i den årrække at nette imponerende 65 gange i sine 102 Premier League-kampe for klubben. 

Undervejs i Liverpool-opholdet hentede Torres ingen trofæer til klubben, men han fremhæver alligevel tiden hos traditions- og storklubben som noget af det bedste i sin karriere. Tillige fremhæver han i Steven Gerrard en spiller, som for Torres har været den vigtigste og mest fremtrædende spiller i spanierens spil og udvikling. 

- Jeg siger altid, at den bedste spiller, jeg har spillet med, er Steven Gerrard. Han var den spiller, der fuldendte mit spil. Mit niveau fik en helt ny dimension, når jeg var på banen med ham, fortæller Fernando Torres ifølge Liverpools officielle hjemmeside.

I alt scorede Fernando Torres 81 gange i den røde Liverpool-trøje i sine 142 optrædener. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED