AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:10:2019 15:47
Topscorer vil spille Champions League med Aston Villa

Wesley Moraes savner at spille europæisk fodbold.


Aston Villa hentede denne sommer Wesley Moraes i Club Brugge.

Den 23-årige brasilianer gik dermed fra et Champions League-hold til et bundhold i Premier League. Men Wesley har ikke fortrudt sit skifte. Det skriver Sportwitness.

Den unge offensivspiller ønskede at prøve sig selv af i en større liga end den belgiske, og han har indtil videre været god for Villa, hvor han i øjeblikket er holdets topscorer med fire mål.

Selvom han har startet fint i Birmingham-klubben, fortæller han, at han lige måtte se med, da de tidligere holdkammerater spillede mod Real Madrid på Bernabeu i sidste uge. En kamp, der overraskende endte 2-2.

- Selvfølgelig savner jeg de Champions League-kampe, men jeg har opnået min drøm ved at rykke til Premier League. Og hvem ved, måske kan jeg komme til at spille Champions League med Aston Villa, siger Wesley Moraes.

Aston Villa ligger på 15. pladsen i Premier League med otte point efter ligeså mange kampe. Der er dog kun seks point op til Champions League-pladserne. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED