AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2019 16:00
Topscorer i Europa League: Giroud vil ikke ses som reservespiller

Olivier Giroud ønsker ikke udelukkende at blive set som en reservespiller i Chelsea, mens han viser sig frem i Europa League.


Der er ikke nogen spillere i Europa League, der har scoret flere mål end Olivier Giroud denne sæson, men i Premier League er historien en helt anden.

Ni mål er det blevet til i Europa League, men blot én gang har den franske angriber fået netmaskerne til at blafre i Premier League denne sæson, hvor han enten har stået i skyggen af Àlvaro Morata, Eden Hazard eller Gonzalo Higuaín.

På trods af sine præstationer i Europa League har Olivier Giroud ikke fået chancen fra start i den hjemlige liga siden den 30. december, og det frustrerer angriberen, at han nu bare bliver anset som reserve.

- Det er der ingen chance for. Jeg er en kriger. Jeg har været gennem mange hårde perioder i min karriere. Jeg vil nyde at spille fodbold efter at have vundet VM sidste sommer, sagde Chelsea-spilleren ifølge Goal efter torsdagens kamp mod Dynamo Kiev.

- Jeg vil tage den maksimale nydelse med fra banen. Det er derfor, at når jeg spiller, forsøger jeg at nyde kampen så meget, som jeg kan. Jeg vil spille alle kampe og være glad på banen, men jeg vælger ikke holdet. Manageren træffer nogle valg.

I alt har Olivier Giroud spillet 33 kampe for Chelsea denne sæson, hvor det er blevet til 10 scoringer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED