AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2023 13:47
Top fem: Disse målmænd har den højeste redningsprocent denne sæson

Vi kigger her nærmere på de fem målmænd, der har den højeste redningsprocent i denne sæson.


Redningsprocent er normalt noget, man forbinder med håndbold, men det er også relevant at se på i fodboldverdenen. Det viser, hvor mange skud en målmand er i stand til at redde.

Det fortæller ikke noget om skuddets kvalitet, men når man ser på de fem målmænd med den højeste redningsprocent, giver det alligevel en indikation af, hvem der har præsteret mellem stængerne denne sæson.

LÆS OGSÅ: Power Ranking: Sæsonens ti bedste spillere

Øverst på listen er ikke overraskende Newcastles engelske førstemålmand Nick Pope, som ikke har lukket mål ind i sine seneste ti kampe på tværs af alle turneringer.

I Premier League er han oppe på seks kampe på stribe uden at indkassere en scoring, og det giver udslag på redningsprocenten.

  1. Nick Pope (Newcastle) – 82,3%
  2. Kepa Arrizabalaga (Chelsea) – 82%
  3. David Raya (Brentford) – 75,4%
  4. Bernd Leno (Fulham) – 74,5%
  5. Aaron Ramsdale (Arsenal) – 73,3%

Til sammenligning har Manchester City-keeperen Ederson blot en redningsprocent på 60%, og det er kun Mark Travers fra Bournemouth og Southamptons Gavin Bazunu, der kan præstere en lavere redningsprocent.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE