Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:02:2022 10:54
Top fem: De bedste englændere i Premier League

Vi har taget et kig på de fem englændere, der har gjort det bedst i Premier League.


Helt naturligt har der været en overvægt af enestående englændere i Premier League, og rigtig mange af dem har udmærket sig som nogle store stjerner i ligaen.

Derfor har det heller ikke været en nem opgave at udpege de fem bedste englændere, der har gjort det bedst under deres tid i ligaen.

5. John Terry

Kaptajnen på flere forrygende Chelsea-hold gennem 00'erne og 10'erne. Terry var en fantastisk forsvarsspiller, som dog aldrig har været populær hos modstandernes fans af forskellige årsager. 

Det kan dog ikke diskuteres, at Terry er en af de bedste forsvarsspillere, der nogensinde har været i ligaen, og foruden sin sublime evne til at forsvare eget mål, var han også giftig i modstandernes felt, hvilket 41 mål i 492 Premier League-kampe også viser. 

4. Steven Gerrard

504 Premier League-kampe for Liverpool, men det lykkedes aldrig for Gerrard at vinde et mesterskab, og det smerter. Men Liverpool-holdets manglende kvalitet skal dog ikke falde tilbage på Gerrard, der i en årrække var en kæmpe stjerne på midtbanen. 

Med sin dynamiske spillestil tilførte han en enorm energi til The Reds, og han bidrog også med et hav af scoringer og assists. I alt blev til 121 mål og 98 assists. Imponerende karriere i Premier League generelt set. 

3. Frank Lampard

611 kampe i Premier League. Det er fuldstændig vanvittigt, hvad Lampard opnåede i løbet af sin karriere, hvor han primært tørnede ud for Chelsea, men også var forbi både Manchester City og West Ham. 

Han er den mest scorende midtbanespiller i ligaens historie med vilde 177 scoringer, og derudover leverede han også 116 målgivende afleveringer, og han var i perioder en af verdens bedste midtbanespillere. 

2. Wayne Rooney

208 mål og 111 assists placerer Rooney helt oppe i toppen af både listen over mål og assists, og det siger meget om den type spiller, som han var. Kreativ og målfarlig - og samtidig hårdtarbejdende. 

Rooney fik sit gennembrud i Everton, inden han kom til Manchester United og blev en kæmpestjerne, der var med til at vinde en række trofæer. Han vil altid blive husket som en af de største spillere i ligaen. 

1. Alan Shearer

Han er indehaver af målrekorden i Premier League med 260 mål, og han vandt tre gange topscorertitlen, mens han også er blevet kåret til Årets Spiller i ligaen. 

Shearer var en helt igennem fantastisk angriber, der hos Blackburn og Newcastle udrettede helt utrolige ting, der giver ham en plads som den bedste engelske spiller i rækken gennem tiden. 

Boblere: Paul Scholes, Ashley Cole, Rio Ferdinand


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE