AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:04:2020 12:33
Top 7: Her er Liverpools bedste syvere nogensinde

Liverpool Echo har kåret de syv største spillere, der har båret trøje nummer syv i Liverpool.


Trøjen med nummer syv på ryggen har altid haft en speciel plads i fodboldverdenen. Sådan er det også i Liverpool.

Gennem årene har en række ikoniske spillere båret trøjen for the Reds, men ifølge Liverpool Echo er klublegenden Kenny Dalglish den største spiller, som har trukket den over hovedet for Merseyside-klubben.

Herunder følger lokalavisens bud på de syv største spiller, der har haft nummer syv i Liverpool.

7. James Milner
Han er blevet en meget vigtig figur for Liverpool, selvom han var lidt oppe i alderen, da han kom til klubben. Han har været med til at løfte klubben til et nyt niveau. Han har både spillet på midtbanen og i forsvaret, og han har altid leveret godt.

6. Peter Beardsley
Det var ham, der skulle erstatte Kenny Dalglish, og det var ikke nemt. I sidste ende blev han solgt til Everton, hvilket nok var en fejl, for forinden var han en stor profil i slutningen af 80’erne, hvor klubben blandt andet vandt to mesterskaber.

5. Steve McManaman
Op gennem 90’erne var han stjernen på holdet, der gang på gang skuffede. Han vandt således kun én titel i sine 364 kampe for klubben. Han havde fortjent mere for sine anstrengelser for the Reds.

4. Luis Suarez
Den kontroversielle var ikke så længe i Liverpool, men i løbet af sine to sidste sæsoner i klubben scorede han 61 mål. Han var tæt på kunne gøre klubben til Premier League-mester, men det glippede akkurat til sidst. Forrygende højt topniveau.

3. Kevin Keegan
Tilbragte seks år i Liverpool, men det var nogle meget succesrige sæsoner, hvor han vandt et hav af trofæer. Det er lidt blevet glemt hvor god, han reelt var. Blev købt som midtbanespiller, men han spillede ofte længere femme på banen, og han nåede ret hurtigt 100 mål.

2. Ian Callaghan
Gennem 18 sæsoner spillede Callaghan for Liverpool, og han er den fortsat den spiller, der har flest kampe for klubben. Det er nok de færreste, der kan huske ham som aktiv, men han er en sand Liverpool-legende.

1. Kenny Dalglish
King Kenny. Måske den bedste spiller, der nogensinde har været i Liverpool. 169 mål i 502 kampe, og efterfølgende har han også været manager for klubben af to omgange. Klubbens måske største spiller nogensinde – og i hvert fald den største syver.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE