Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Top 10: Her er de bedste spillere over 33 år i Premier League

Af Morten Bruun Jørgensen
31.03.2023 Kl. 19:12
Her er de ti bedste spillere på mindst 33 år i Premier League lige nu.

Det er altid spændende at se, hvilke unge spillere der kan præstere i Premier League, og lige nu er der mange interessante spillere i verdens bedste liga, men de gamle kan også endnu.

Vi har derfor kigget nærmere på de bedste spillere, der enten er inde i karrierens efterår eller er kraftigt på vej dertil.

LÆS OGSÅ: Haaland efterforskes af politiet

LÆS OGSÅ: BEKRÆFTET: Trækker sig efter kæmpe skandale

Spillerne, der skal være fyldt 33 år på nuværende tidspunkt, er primært rangeret efter deres præstationer i denne sæson.

10. Lukasz Fabianski (West Ham)
Inden sin skade var polakken stadig førstevalg i West Ham, selvom Alphonse Areola er med på det franske landshold, og det viser lidt om de kvaliteter, som den aldrende målmand stadig besidder, selvom han er kommet godt op i alderen.

9. Ivan Perisic (Tottenham)
Det har været meget op og ned med kroaten i Tottenham, og på det seneste har pilen primært peget nedad for den tidligere Inter-spiller, som har sine defensive udfordringer, når han huserer på wingbacken. Offensivt er han heller ikke så farlig som tidligere.

8. Keylor Navas (Nottingham Forest)
Han har vundet Champions League flere gange med Real Madrid, og det niveau har Navas ikke helt længere, men han kan stadig være med til at sikre Nottingham Forest en ny sæson i Premier League, for han kan stadig levere mirakler mellem stængerne.

7. James Milner (Liverpool)
Det var næppe meningen, at han skulle have spillet så stor en rolle på midtbanen denne sæson, som det er blevet tilfældet, men Milner kan man næsten altid regne med. Han har stadig masser af energi, men efterhånden halter det lidt med de fodboldmæssige kvaliteter.

6. João Moutinho (Wolverhampton)
Portugiserens har aldrig løbet stærkt, og det gør han bestemt heller ikke nu, men han er stadig boldfast og har også et rigtig godt blik for sine medspillere, men her lakker karrieren mod enden.

5. Hugo Lloris (Tottenham)
Den tidligere franske landsholdsspiller har set bedre dage, men Lloris er stadig en god målmand, og selvom Fraser Forster har gjort det fint i hans fravær, kunne Tottenham godt bruge Lloris tilbage på banen, for han stadig et eller to gode år tilbage i sig.

4. Tim Ream (Fulham)
Amerikanske Ream på 35 år går under radaren, men han har gang i en sublim sæson for Fulham, og han har netop udtalt, at han regner med at spille fem år mere. Lige nu er han en af ligaens bedre midtstoppere.

3. Ben Mee (Brentford)
Brentford er en af sæsonens succeshistorier, og Ben Mee bærer en stor del af æren for klubbens gode defensiv. Mee har formået at lægge et lag på sit niveau efter skiftet væk fra Burnley. Han er bundsolid.

2. Willian (Fulham)
Hvem havde dog troet, at Willian stadig var forrygende? Her på redaktionen havde vi afskrevet Willian, da han i sommer vendte tilbage til Premier League, men han har spillet en strålende sæson og har en stor aktie i Fulhams flotte præstationer.

1. Thiago Silva (Chelsea)
38 år er tilsyneladende ingen alder for brasilianeren, som stadig kan regnes som en af de bedste midtstoppere i Premier League, og han er også stadig med på landsholdet. Farten er ikke helt i top længere, men han positionerer sig sjældent forkert. Klassespiller.

Annonce