AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:06:2020 22:11
Top 10: Free agent-handler i Premier League

PLBOLD tager et nærmere kig på, hvilke spillere, der er blevet handlet gratis ind, og giver et bud på en top 10.


Premier League-klubberne er så småt gået igang med at handle ind, hvorfor der på rygtebørsen er knald på.

Det betyder også, at spillere, der har kontraktudløb, såsom Jan Vertonghen, og som er ombejlede, bliver rygtet til alverdens destinationer.

I den forbindelse tager PLBOLD et kig på Premier League-historiens bedste 'free agent'-handler, og kommer med et bud på en top 10.

10. Zlatan Ibrahimovic - Manchester United

Svenskeren kom til på en kæmpekontrakt, der lød på £200.000 om ugen i en alder af 34. Han endte - trods skader som gør, at han ikke er placeret højere oppe på listen - med at score 17 PL-mål i 28 optrædener, ligesom han hjalp med at bombe United til en Europa League- og Ligacup-triumf, og må betragtes som værende et gedigent røverkøb.

9. Gary McAllister - Liverpool

Gerard Houllier kaldte McAllister sin 'mest inspirerende handel', efter at han var en vital del af 2000/2001-mandskabet, som vandt Ligacuppen, FA Cuppen og UEFA Cuppen, og derfor skrev den aldrende skotte sig hurtigt ind i Liverpool-fansenes hjerter. 

8. Marc Albrighton - Leicester

Ikke mange havde troet, at Albrighton ville få en Premier League-titel på CV'et, da han skiftede Aston Villa ud med Leicester i 2014. Det endte dog med at blive englænderens skæbne, og han var en af de helt store profiler i den historiske 2015/2016-sæson.

7. Demba Ba - Newcastle

Ba sagde nej til en lønforhøjelse i West Ham for at skifte til Newcastle, hvor han skulle ende med at danne et fænomenalt makkerpar med Papiss Cissé. Duoen blev dog splittet op, da Ba havde sikret sig en frikøbsklausul på blot £7 millioner, hvorfor han røg til Chelsea.

6. Jay-Jay Okocha - Bolton

Én af de bedste teknikere Premier League nogensinde har set. Boltons fans sagde om Okocha, at han var 'så god, at de navngav ham to gange' med reference til hans fornavn. 

5. Gus Poyet - Chelsea

Han kom til fra Real Zaragoza, og endte med at score 49 mål på 145 kampe fra sin midtbaneposition. Han blev hurtigt en fanfavorit, og han vandt både UEFA Super Cuppen og FA Cuppen med klubben. 

4. Michael Ballack - Chelsea

Tyskeren takkede nej til både Real Madrid og Manchester United for at komme til The Blues, og det skulle vise sig at være et smart valg, da han vandt hele fem trofæer med klubben i løbet af sine fire år i klubben.

3. James Milner - Liverpool

Firmaets mand, der har ofret sig og i en periode spillet venstreback for klubben, trods at han fungerer bedst på midtbanen. James Milner har bragt en vindermentalitet til klubben, en sikker straffesparksskytte og en hel masse humor på de sociale medier.

2. Ruud Gullit - Chelsea

Gullit kom til fra Sampdoria, efter at han både havde spillet i AC Milan, PSV og Feyenoord med stor succes. Det skulle han også få i Chelsea. Faktisk så stor succes, at han efter bare ét år blev udnævnt til spillende træner i to sæsoner.

1. Sol Campbell - Arsenal

Den her gør ondt på Tottenhams fans, som bestemt ikke var tilfredse med Sol Campbells skifte til Arsenal i 2001. Skiftet viste sig dog at være det rigtige, da han betragtes som værende én af de bedste midterforsvareree i Premier League-historien, og han var en vigtig del af 'The Invincibles'.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED