AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2018 15:38
Top 10: Disse spillere har brændt flest store chancer i sæsonen

Vi tager et kig på de 10 spillere, som har brændt flest store chancer i denne sæson.


Efter 30 runder af Premier League-sæsonen er der dødt løb mellem Harry Kane og Mohamed Salah på topscorerlisten, mens Sergio Agüero ånder de to i nakken.

De tre har skilt sig ud fra de øvrige Premier League-spillere i denne sæson, og de tre spillere er også repræsenteret i toppen af listen over de spillere, som har brændt flest store chancer i denne sæson.

Ifølge Premier Leagues officielle statistik har Mohamed Salah været den største synder i denne sæson, men egypteren har dog alligevel været dygtig til at sende bolden forbi diverse målmænd.

Det samme kan man ikke just sige om Christian Benteke. Belgieren har blot scoret to mål i denne sæson, men det skyldes ikke, at han ikke har haft chancerne. Faktisk er den store angriber den spiller, som har misbrugt næstflest store chancer i sæsonen.

Her er listen over de brændte chancer – med spillernes ligamål i parentes:

10. Romelu Lukaku – 10 (14 mål)

9. Richarlison – 10 (5 mål)

8. Sadio Mané – 11 (8 mål)

7. Gabriel Jesus – 11 (8 mål)

6. Alexandre Lacazette – 12 (9 mål)

5. Sergio Agüero – 13 (21 mål)

4. Àlvaro Morata – 15 (10 mål)

3. Harry Kane – 16 (24 mål)

2. Christian Benteke – 18 (2 mål)

1. Mohamed Salah – 19 (24 mål)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED