AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:06:2020 11:22
Titelvinder ved et tilfælde: Her er 10 spillere du ikke anede havde en Premier League-medalje

Vi har fundet 10 spillere, som du (måske) ikke vidste, faktisk havde en Premier League-medalje liggende derhjemme i skuffen.


Harvey Elliott blev forleden den yngste spiller til at modtage en Premier League-medalje, da Liverpool endte 30 års ventetid med sin titelsejr.

Ingen tvivl om, at Elliott går en stor fremtid i møde, men hans bidrag til Liverpools titeltriumf har været minimal i denne sæson.

Så i den anledning har vi fundet 10 andre spillere, som befandt sig på det rette sted på det rette tidspunkt og noget overraskende endte med at vinde en Premier League-medalje.

 

Alexander Büttner - Manchester United 2012/13

Det startede som lyn og torden for Büttner, der blev hentet sommeren inde, Sir Alex Ferguson gik på pension.

Han vandt Man of the Match-titlen i sin debut for klubben og nåede at få nok kampe for klubben til, at han blev overrakt en skinnende medalje ved sæsonafslutningen.

Han skal nok takke Sir Alex Fergusons vane med at rotere vanvittigt meget på sit hold for det, for året efter viste det sig hurtigt, at han slet ikke havde niveauet til at spille fodbold på det allerhøjeste plan.

 

Alexei Smertin - Chelsea 2004/05

Rette sted på rette tid. Han blev signet året inden, udlejet af Ranieri, men vendte akkurat tilbage tidsnok til at se italieneren blive erstattet af José Mourinho.

Portugiseren havde heller ikke stor fidus til russeren og udlejede ham på ny, men først efter at Smertin havde spillet 11 kampe for klubben.

Dermed var han sikret en medalje, da Chelsea skaffede sit første Premier League-trofæ samme sæson.

 

Jeremie Aliadiere - Arsenal 2003/04

Franskmanden nåede at tilbringe hele otte år i Arsenal og nåede at score hele ET mål i Premier League for klubben over samme periode.

Af uransagelige årsager fik han dog lov at spille 10 kampe i klubbens Invincibles-sæson - uden at score.  Men scoringer er ikke et kriterie for at vinde en medalje, så sildesalaten fik han.

 

Robbie Slater - Blackburn 1994/95

Slater er nok bedst kendt som en australsk Socceroo-legende, da han spillede 44 kampe for landsholdet, hvilket er flere kampe, end han i alt fik for de tre Premier League-klubber, han nåede at repræsentere i karrieren.

Men i sin første sæson i engelsk fodbold havde ingen åbenbart luret, hvor relativt begrænset en fodboldspiller Slater egentligt var.  Derfor fik han 18 kampe for det Blackburn-mandskab, som endte med at vinde titlen.

 

Nathaniel Chalobah - 2016/17

Midtbanespilleren har i dag svært ved at spille sig på holdet hos Watford, så det er endnu sværere at forestille sig, at han faktisk har en Premier League-medalje hængende derhjemme.

Men mens han endnu var et relativt ungt talent hos Chelsea fik han en marginalrolle under Antonio Conte, der endte med at give ham sammenlagt 159 minutter på banen.

De 159 minutter var dog fordelt over 10 kampe, så Chalobah fik sig selvfølgelig en medalje.

 

Jack Rodwell - Manchester City 2013/14

I anede måske godt, at Rodwell havde en medalje, men det er svært at forestille sig, hvordan en mand kan gå fra at vinde Premier League til at rode rundt i League One med Sunderland.

Det var ellers også begrænset, hvor meget spilletid han fik i Manchester City, da skader kom i vejen, men Rodwell nåede at få fem optrædener for klubben under bæltet i 2013/14-sæsonen, så han kunne drage til Sunderland med en medajle i bagagen.

 

Gökhan Inler - Leicester 2015/16

The Foxes signede Napoli-profilen for €7 millioner i sommeren 2015, og det var egentligt en på alle mulige måder rædsom signing.

Midtbanespilleren fik sølle kampe for klubben og 195 minutter på banen, men det var stadig nok til at gøre ham fortjent til en Premier League-medalje, da reglen om 10 kampe på daværende tidspunkt var blevet ændret til, at en spiller kun skulle spille fem.

 

Jiri Jarosik - Chelsea 2004/05

Kun Roman Abrahovich må vide, hvorfor Chelsea valgte at investere €12 millioner på tjekkiske Jarosik op i januartransfervinduet, men José Mourinho gav faktisk midtbanespilleren noget spilletid i resten af sæsonen.

14 kampe for The Blues blev det til, og dermed fik han sin medalje. Han blev dog udlejet efter kun et halvt år i klubben og derefter solgt permanent til Celtic, men man må da sige, at han brugte tiden på Stamford Bridge produktivt.

 

Stefan Savic - Manchester City 2011/12

Savic er en profil for Atletico Madrid i dag, men det var han altså ikke i Manchester City, hvor han var fjerdevalg.

Men skader til Vincent Kompany og Kolo Toures deltagelse i African Cup of Nations betød, at montenegrineren havde spillet 12 kampe for klubben, da Sergio Aguero gjorde det onde mod Manchester United i slutsekunderne af den afgørende kamp mod Queens Park Rangers.

 

Cristopher Wreh

Wreh havde ingen af fætter George Weahs tekniske evner på en fodboldbane, og han er måske blandt de allerdårligste Premier League-vindere på listen.

Han nåede at score tre mål i 28 kampe for Arsenal, og han nåede at få nok kampe for The Gunners i 1997/98 til, at han i dag kan sidde og prale med sin guldmedalje fra Premier League.

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED