AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:09:2022 09:09
Tirsdagens rygtebørs: Arteta vil udleje nyindkøb

Her er dagens rygtebørs.


Arteta vil udleje brasilianer
Kilde: FourFourTwo

For at give 19-årige Marquinhos mere spilletid vil Mikel Arteta udleje brasilianeren i det kommende transfervindue, og han vil også gerne have en kortsigtet erstatning ind i stedet for.

Leipzig har afvist Chelsea
Kilde: Fabrizio Romano

Den tyske Bundesliga-klub RB Leipzig har afvist et bud fra Chelsea på Josko Gvardiol, da klubben håber at andre storklubber melder sig på banen til sommer for at hæve prisen på den kroatiske forsvarsspiller.

Brighton forsøger sig på ny træner
Kilde: UOL

Brighton forsøger nu at erstatte Graham Potter med den brasilianske træner Abel Ferreira, som lige nu er i Palmeiras, hvor han har udtrykt et ønske om at blive i et forsøg på at vinde det brasilianske mesterskab.

Arda Turan stopper
Kilde: Goal

Den tidligere Barcelona- og Atlético Madrid-spiller Arda Turan har valgt at stoppe sin karriere. Han var senest en del af holdet hos Galatasaray.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE