AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 17:40
Tilbagevendt Defoe opgav aldrig landsholdet

Sunderland-angriberen Jermain Defoe er tilbage på det engelske landshold, som han aldrig har opgivet.


Sunderland har det svært i denne sæson, hvor The Black Cats endnu en gang er at finde i nedrykningsstregen. På nuværende tidspunkt indtager klubben sidstepladsen i Premier League, men trods den kedelige placering har klubbens angriber Jermain Defoe gjort sit for at hjælpe holdet. 

Den 34-årige engelske angriber har scoret 14 mål i alle turneringer i denne sæson og det har nu kastet en landsholdsudtagelse af sig. Den hurtige angriber er således blevet udtaget til Englands kommende kampe mod Tyskland og Litaun. 

Jermain Defoe glæder sig over, at han igen er en del af det engelske landshold:

- Fra dag ét har jeg kendt betydningen af at spille for det engelske landshold. Når man ligeledes har været med til slutrunder, så betyder det noget ekstra, siger den rutinerede angriber og tilføjer:

- Jeg har aldrig opgivet drømmen om at blive udtaget til landsholdet igen. Jeg har fokuseret meget på at gøre det godt for min klub og nu er jeg tilbage og det er jeg meget stolt over, slutter Jermain Defoe. 

Jermain Defoe seneste landskamp ligger helt tilbage i 2013. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED