AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:08:2019 21:57
Tilbageblik: Hvor er Moyes' første United-XI i dag?

Sir Alex Ferguson forlod for lidt over seks år siden Manchester United efter 27 år i spidsen, hvilket blev starten på en ny æra - men hvem var det egentlig Moyes i sin tid sparkede denne æra i gang med? Det har vi taget et kig på.


Keeper - David de Gea

Spanieren blev signet af Sir Alex i 2011 og har siden den legendariske skottes afsked været den klart mest pålidelige mand i defensiven. 

Højre back - Rafael

Brasilianeren blev hentet til klubben sammen med sin bror Fabio tilbage i 2008. Året inden Moyes' ansættelse forlængede Rafael med fire år, men han forlod allerede klubben i 2015 til fordel for Lyon. Der er han stadig.

Midterforsvar - Phil Jones

Phil Jones er stadig at finde i klubben den dag i dag. Forventninger til englænderen fra Ferguson-tiden er dog aldrig rigtig blevet indfriet.

Midterforsvar - Nemanja Vidic

Den serbiske United-legende blev i klubben i et år under Moyes' ledelse, hvorefter han skiftede til Inter og efter to år stoppede karrieren. Han har siden da udtrykt et ønske om på et tidspunkt at blive træner.

Venstre back - Patrice Evra

Ligesom med Vidic, så endte Moyes' første sæson i United med at blive Evras sidste. Efter nogle år i Juventus og Marseille endte franskmanden en kort periode i West Ham, hvorefter han indstillede karrieren.

Central midt - Tom Cleverly

Cleverly kæmpede i starten af Moyes-perioden med Marouane Fellaini om en startplads, men dårlige præstationer ledte til stor kritik af fansene, og der blev endda på et tidspunkt samlet underskrifter, der havde til formål at udelukke ham fra at deltage ved VM 2014 for England. Han smuttede i 2014 til Everton på en fri transfer, hvorefter Watford hentede ham pernanent året efter.

Central midt - Michael Carrick

Carrick er stadig i United - men som assistenttræner. Midtbanespilleren var en del mere populær hos fansene end førnævnte Cleverly. Indstillede karrieren i 2017.

Central midt - Ryan Giggs 

Legenden blev i klubben under hele Moyes regeren, hvorefter han overtog skottens rolle som manager i en kort periode, da han blev fyret.

Højre kant - Wilfried Zaha

Zaha nåede langt fra at blive en succes under Moyes, hvilket mange fans må ærgre sig gevaldigt over nu. Ivorianeren spiller pt. i Crystal Palace, hvor han løber rundt med et prisskilt på omkring 60 millioner pund.

Venstre kant - Danny Welbeck

Welbeck endte ligeledes aldrig med at blive en succes under Moyes, men til forskel fra Zaha har han heller ikke rigtig endt med at blive det, siden han forlod United. Skiftet til Arsenal blev ødelagt af skader, og han har nu startet et nyt kapitel i Watford - på bænken.

Angriber - Robin van Persie

Ligesom Vidic og Evra nåede Van Persie blot et år under Moyes. Han tog sidenhen til Fenerbache i Tyrkiet, hvor han derefter vendte hjem til Feyenoord. Indstillede karrieren i 2018.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED