AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 21:29
Tilbage til rødderne: Solskjær og United spiller venskabskamp i Norge

Manchester United spiller mod Kristiansund den 30. juli, og det bliver en speciel kamp for Ole Gunnar Solskjær, da det er hans hjemstavns klub.


Manchester United har allerede planlagt pre-season kampe i Australien, Singapore, Kina og Wales, men nu har The Red Devils fået presset en ekstra kamp ind i kalenderen. 

Den traditionsrige klub bekræfter således på deres hjemmeside, at de møder norske Kristiansand på Ullevaal Stadion i Oslo den 30. juli. 

- Jeg er så glad for, at vi skal spille mod Kristiansund BK. Det er min hjemby i Norge, hvilken er en ekstra bonus for mig. Vi har masser af fans i Skandinavien, og det er dejligt, at jeg møder United-fans overalt i Norge, siger Solskjær til klubbens officielle hjemmeside. 

- Kampen bliver vigtig ift. vores forberedelser frem mod næste sæson. Vi vil give den gas og give os selv en chance for at være kompetitive, når sæsonen starter, og den bedste måde at gøre det på er ved at få noget momentum. 

Ole Gunnar Solskjær vender dermed hjem til byen, hvor fodboldkarrieren startede. I stedet for at spille for Kristiansund BK, startede nordmanden dog sin seniorkarriere for barndomsklubben Clausenengen, der ikke længere eksisterer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED