AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2020 09:57
Tilbage i Premier League: Sådan kan Leeds stille op næste sæson

Her er et bud på, hvordan Leeds kan ende med at stille op næste sæson.


Leeds er tilbage i Premier League, og allerede nu er der forventninger til, at den engelske traditionsklub kan gøre en god figur i det bedste selskab næste sæson med Marcelo Bielsa ved roret.

Men det kræver formentlig, at der bliver foretaget nogle indkøb, men klubben har allerede lagt op til, at der skal handles.

Faktisk har Leeds allerede sikret sig Illan Meslier, Helder Costa og Jack Harrison, som i denne sæson også har spillet for klubben.

Ifølge The Athletic vil Leeds primært gå efter spillere, der allerede har bevist sig i engelsk fodbold, og selvom der er blevet snakket om blandt andre Edinson Cavani, skal man ikke forvente at se store navne som angriberen i klubben.

Og mediet har taget et kig på nogle af de spillere, der kan ende med at havne i Leeds næste sæson.

Målmandsposten
Her har Leeds længe været interesseret i Emiliano Martinez fra Arsenal, men han har nu gjort det så godt, at han måske skal blive i London-klubben. Også Sergio Romero fra Manchester United sættes i forbindelse med klubben, da Kiko Casilla formentlig forlader Leeds efter racistiske kommentarer, der gav ham en karantæne på otte kampe. Selvom der er stor tiltro til unge Illan Meslier, er han meget uprøvet.

Forsvaret
Leeds vil utroligt gerne beholde Ben White, som har spillet samtlige minutter i The Championship. Han er lejet i Brighton lige nu, og det bliver ikke billigt at hente ham. Der kigges også på Juan Foyth, Haydon Roberts og Ben Cabango til det centrale forsvar.

På venstre back har Leeds haft udfordringer, selvom Stuart Dallas har dækket fint ind. Her har klubben tidligere vist interesse i Joe Bryan fra Fulham, men nu er Yasser Larouci det varmeste navn. Men det kniber med at ville betale den pris, som Liverpool forlanger. Og ifølge ESPN arbejder klubben på at hente Danny Rose. 

Midtbanen
Leeds har angiveligt kastet blikket mod Italien, hvor Alessandro Florenzi ventes at forlade Roma denne sommer. Han kan både spille på højre back og den centrale midtbane, og det kan Marcelo Bielsa godt lide. Han har masser af erfaring, men han vil måske foretrække at blive i Serie A. Den centrale midtbane kan også få tilgang af Fabian Delph, der ifølge ESPN er på blokken, da han kan bidrage med stor Premier League-erfaring. 

Også Thiago Almada er rygtet til Leeds, og det kan blive en mulighed. Samtidig har Leeds kig på Ronan Curtis for Portsmouth og Said Benrahma fra Brentford, men sidstnævnte vil der konkurrence om, og hvis Brentford rykker op, vil den handel være utrolig svær at få i hus. 

Angrebet
Patrick Bamford har endnu ikke slået til i Premier League, og Marcelo Bielsa har kig på en ny angriber. Ollie Watkins er et varmt emne, men han kan blive svær at købe, hvis Brentford rykker op i Premier League. Derfor ligner Shon Weissman, som har scoret 30 mål i 31 ligakampe for Wolfsburger i Østrig, et bedre bud lige nu.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED