AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2019 17:16
Tielemans bad agent om at droppe United-skifte

Youri Tielemans, der for nylig skiftede permanent til Leicester, bad sin agent om at droppe skiftet til Manchester United, da han ønskede et skifte til Leicester, skriver Metro.


Manchester United var blandt flere klubber, der var interesserede i den dygtige belgiske midtbanespiller Youri Tielemans, men han endte altså med at blive i Leicester, som han netop havde været udlejet til fra Monaco.

Han skrev under på en fireårig kontrakt med Leicester, og Leicester var hele vejen igennem hans førsteprioritet på trods af interesse fra blandt andet Manchester United og Arsenal.

Ifølge Sky Sports ville Tielemans’ agent gerne vente på, at United eventuelt kom med et bud på 22-årige Tielemans senere på sommeren, når United muligvis havde solgt Pogba.

Tielemans var dog ikke klar til at vente, og han instruerede sin agent til at give op på et skifte til United og i stedet fokusere på en aftale med Leicester.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED