AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:02:2020 10:11
Tidslinje: Seks store og nærmest 'sikre' United-transfers der ikke skete

Manchester United har efterhånden ry for at jagte alle og enhver stjerne og ende med en lang næse. Her er hvorfor.


Manchester United sikrede sig i vinters omsider Bruno Fernandes i Sporting Lissabon, hvilket mere end noget andet føltes som en enorm forløsning efter mange års skuffelser og falske forhåbninger.

Vi har lavet en lille tidslinje over de mest prominente (næsten) United-transfers over de seneste år.

2014: Toni Kroos fra Bayern München til Manchester United

Toni Kroos var op til sommeren 2014 et af verdens hotteste transfer-emner, efter det blev gjort klart, at tyskeren ikke længere var udset nogen relevant fremtid i Bayern. Manchester United var i mange måneder stort set det eneste konkrete navn, der var på tale og den 17. juli færdiggjorde maestroen så sit skifte til Real Madrid.

2014: Thiago fra Bayern München til Manchester United

United jagtede sideløbende Thiago, hvilket intesiveredes efter Tono Kroos' skifte til Real Madrid blev officielt. Det er måske gået lidt i glemmebogen, men spanieren blev kraftigt sat i forbindelse med de røde djævle i flere måneder, hvilket i en dog mindre grad fortsatte de næste to vinduer. 
 
2015: Mats Hummels fra Borussia Dortmund til Manchester United
 
Den nykårede VM-vinder Mats Hummels var i 2015 i sit absolutte peak, hvilket gjorde United sultne, der allerede på det tidspunkt i årevis desperat havde jagtet en bærende defensiv kraft. De skulle dog ende med at vente fire år på at få en £80 millioner dyr Harry Maguire.
 
2015: Thomas Müller fra Bayern München til Manchester United
 
Uden Müllers tilhørsforhold til Bayern in mente var det i 2015 nærmest utænkeligt, at den offensive VM-vinder før eller siden ikke skulle være at finde i Manchester United. Rygterne og interessen var kolossal, mens handlekraften forblev på vågeblus.
 
2017: Gareth Bale fra Real Madrid til Manchester United
 
Alt ved denne transfer gav og giver stadig mening, men hverken Real eller United agter at rykke sig en millimeter ved forhandlingsbordet. Derfor er waliseren på utrolig vis stadig at finde på de spanske golfbaner.
 
2019: Erling Braut Haaland fra RB Salzburg til Manchester United
 
Der nåede lige et være en kort periode i løbet af december, hvor Haaland syntes at være i Uniteds greb. Kontrakten skulle bare underskrives, og så var mange United-fans i øvrigt skeptiske, omkring om det nu var fornuftigt at smide så mange penge efter et 'internet-hit' som Haaland. Ighalo bringer alligevel også mere erfaring til truppen.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED