Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:05:2020 08:40
Tidligere United-spiller: Min intention var ikke at forlade klubben

Sidste år skiftede Ander Herrera væk fra Manchester United, men det var ikke spanierens intention at sige farvel.


Efter at have været mere eller mindre fast mand for Manchester United i en række sæsoner, kunne Ander Herrera ikke længere forenes med klubben, og så skiftede han til Paris Saint-Germain.

Spanieren har nu tilbragt næsten et år i den franske topklub, men nu åbner han op for, at han allerhelst ville være blevet i Manchester United.

- Når jeg kigger et år tilbage, var det ikke min intention at forlade Manchester United. Jeg var uenig med nogle af beslutningerne, de lavede, men det sker i fodbold. Det sker i alle virksomheder, fortæller Herrera til ESPN.

I sin første sæson hos den franske hovedstadsklub kan han glæde sig over, at hans første mesterskab er kommet i hus. Men da den franske sæson blev aflyst før tid, bliver der ingen stor titelfejring, og derfor har Herrera det også ganske ambivalent med at have vundet titlen.

- For at være ærlig fejrede jeg det ikke. Jeg elsker fodbold, men jeg elsker at spille fodbold og vinde trofæer på banen.

Ander Herrera spillede fem sæsoner i Manchester United, hvor det blev til 189 kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED