Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2020 14:37
Tidligere United-profil deler alternativ sproglektion: Er I klar, Danmark?

Patrice Evra er kendt for at have en ganske særlig stil på sociale medier, og nu har den tidligere Manchester United-spiller kastet sin kærlighed på Danmark


Patrice Evra er ikke bleg for at bruge sin tilstedeværelse på sociale medier ganske kreativt. Mellem kommentarer og udtalelser om fodbolden og især Manchester United, bidrager franskmanden også ofte med ganske specielle opslag. 

I 2018 skabte Evra således for eksempel en mindre skandale med en video, hvor han slikkede på en rå kylling, og senest har han nu kastet sig over Danmark. 

I en Instagram-video tirsdag fremviser den tidligere forsvarsspiller således, hvordan han er i gang med at lære vores sprog med hjælp fra sin nye danske kæreste, Margaux Alexandra.

Det går heftigt for sig med både mavebøjninger og talrækker, men Evra må siges at se ganske motiveret ud. Se hele videoen herunder.

Patrice Evra optrådte for Manchester United mellem 2006-2014 og nåede hele 379 kampe for The Red Devils. Undervejs blev det blandt andet til fem Premier League-titler og et Champions League-trofæ.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED