AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2019 19:21
Tidligere United-midtbanemand: De bør sælge Pogba

Den tidligere Manchester United-spiller Kleberson siger, at det rigtige for Manchester United vil være at sælge stjernen Paul Pogba, skriver TalkSport.


Rygterne om Pogba har rigtigt taget til, efter hans agent Mino Raiola sagde, at han arbejdede på et skifte væk fra Manchester United for Pogba.

Paul Pogba skiftede til Manchester United for tre år siden fra Juventus for 89 millioner pund, hvilket på daværende tidspunkt var den største transfer i verden.

Franskmanden er nu klar til at forlade United, og det kan måske være tilbage til sin gamle klub Juventus – Real Madrid er dog den største bejler på nuværende tidspunkt.

Den tidligere Manchester United-midtbanespiller Kleberson, der ikke selv var en succes i sine to år i klubben, mener, at det rigtige vil være at sælge Paul Pogba.

- Det er det rigtige at sælge Paul Pogba, han er en stor spiller og hans talent er utroligt, sagde Kleberson.

- Men hans stil er en lille smule anderledes, og ikke nødvendigvis hvad United har brug for.

- Nogle gange er det svært at komme til Manchester United og adaptere en spillestil. Det betyder ikke, at han ikke er en god spiller med stor kvalitet.

Om Manchester United lytter til Kleberson, det ved vi ikke endnu, men det bliver spændende at følge franskmanden i løbet af sommeren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED