AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 14:39
Tidligere topdommer: Rojo var heldig med ikke at få rødt kort

Den tidligere topdommer, Keith Hackett, mener, at Martin Atkinson kunne have uddelt et måske to røde kort.


Der blev i den grad gået til stålet, da Manchester United og Arsenal onsdag aftes mødtes i Premier League.

Hårde tacklinger var der masser af, og Martin Atkinson uddelte også flere gule kort i den forbindelse, men han kunne også valgt at give et rødt kort til Marcos Rojo, da Manchester United-spilleren i første halvleg tacklede Matteo Guendouzi meget hårdt.

Ifølge den tidligere topdommer, Keith Hackett, var det en hensynsløs tackling, som sagtens kunne have kostet et rødt kort.

- Rojo var heldig med at slippe afsted med et gult kort for den måde, han kastede sig ind i Guendouzi. Det var en hensynsløs tackling, skriver Keith Hackett i en klumme for the Telegraph.

Også Maroune Fellaini kunne have fået et rødt kort, hvis Keith Hackett havde vurderet situationen, hvor belgieren rev Matteo Guendouzi i håret, til at være voldelig adfærd. Mere retfærdigt havde det dog været at give et gult kort, men Manchester United-spilleren slap.

- Sådan en action er ret sjælden i engelsk fodbold. Det lader til at blive mere normalt i udlandet. Det kaster normalt et gult kort af sig for usportslig opførsel, men kan føre til et rødt kort, hvis det bliver anset som voldelig adfærd, skriver Keith Hackett.

Også Arsenals franske angriber, Alexandre Lacazette, burde ifølge den pensionerede fodbolddommer have fået et gult kort, da han headede bolden ud af den ene hånd på David De Gea, hvorefter angriberen sparkede bolden i mål. Det var usportslig optræden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED