Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:04:2021 14:40
Tidligere Spurs-manager: Alt andet end top fire en kæmpe katastrofe

Tottenham kan stadig nå at ende i top fire, og det er også minimumskravet ifølge den tidligere manager, Harry Redknapp


Inden dagens storkamp mod Manchester United befinder Tottenham sig nede på Premier Leagues syvendeplads med 49 point. Det er fem færre end Chelsea på den Champions League-kvalificerende fjerdeplads, men The Blues har dog spillet en kamp flere. 

Dermed er opgøret mod The Red Devils potentielt centralt for London-klubbens aspirationer om at slutte i top fire, og ifølge tidligere manager Harry Redknapp, så er det altafgørende for Tottenhams sæson - også selvom de er i Carabao Cup-finalen mod Manchester City senere på måneden. 

- Jeg tror, at den eneste måde, at den (sæsonen) kan kaldes en succes af ejerne og dem, der kører klubben, Joe Lewis og Daniel Levy, er hvis den giver Champions League-fodbold i næste sæson. Alt andet end Champions League-fodbold vil være en kæmpe katastrofe, udtaler han ifølge Goal. 

- Hvis de ikke når Champions League, så vil det være et virkeligt skufende år for Tottenham, selv hvis de vinder Carabao Cuppen. Top fire er simpelthen et must, tilføjer Redknapp.

Kampen mellem Tottenham-Manchester United har kickoff kl. 17.30.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED