AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2019 12:54
Tidligere Manchester United-talent tilkæmper sig kontrakt hos oprykkere

Ravel Morrison skulle angiveligt være blevet tilbudt en kontrakt hos Sheffield United.


Ravel Morrisons karriere har været én stor tragedie for det tidligere Manchester United-stortalent, som i sin tid var udråbt til at blive endnu større end Paul Pogba og Jesse Lingard. 

Skiftet til West Ham fungerede aldrig, og tiden i Lazio ligeså, men nu ser den 26-årige midtbanespiller endelig ud til at atter at få chancen for at indfrie sit potentiale. 

Efter at have forladt den svenske klub Ôstersunds FK har Morrison prøvetrænet hos Sheffield United, og oprykkerne skulle angiveligt være blevet positivt overraskede over spillerens positive attituide og arbejdsetik.  Begge dele noget, som Morrison tidligere har fået kritik for at mangle. 

Men nu skulle den offensive midtbanespiller endelig være klar til at starte på en frisk og lægge problemerne udenfor banen bag sig, så han endelig kan fremvise sit talent i den bedste engelske række, da træner Chris Wilder skulle have tilbudt Morrison en kontrakt - og med sine 26 år er det endnu ikke for sent.

Det skriver lokalmediet The Sheffield Star.

Morrison, som er klubløs, kan altså frit skrive kontrakt med The Blades, som allerede har rekrutteret spillere som Phil Jagielka, Luke Freeman og Callum Robinson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED