AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2020 10:03
Tidligere Liverpool-spiller: Jeg håbede, Liverpool ville hente United-stjerne

Jason McAteer lægger ikke skjul på, at han gerne ville have set Bruno Fernandes spille for Liverpool.


Syv mål og seks assists i ti Premier League-kampe.

Det er status for Bruno Fernandes efter januars skifte til Manchester United, og portugiserens imponerende start hos De Røde Djævle har gjort Jason McAteer misundelig.

Således fortæller den tidligere Liverpool-spiller til The Racing Post, at han meget gerne havde set midtbanespilleren trække Liverpool-trøjen over hovedet i stedet for.

- Jeg så ham spiller mod Liverpool for Sporting sidste sommer i USA, og han var fantastisk. Jeg håbede, at Liverpool ville hente købe ham, og han ville have været en vigtig spiller, lyder det fra McAteer.

- Han har fået Paul Pogba til at se ud som en bedre spiller, og de unge spillere har fået mere selvtillid. De ved, at de har en spiller, der er i stand til at finde dem, når de er i gode positioner.

Manchester United betalte omtrent £47 millioner for Fernandes, om end prisen kan stige til £67 millioner. Til sammenligning betalte Liverpool £54 millioner for Naby Keïta.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED