AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2019 18:40
Tidligere Chelsea-tysker nævnes som mulig Lampard-assistent

Michael Ballack bliver nu også sat i forbindelse med et job hos Chelsea, hvor flere tidligere spillere kan blive samlet inden længe.


Det er formentlig blot et spørgsmål om tid, inden Frank Lampard bliver ansat som manager for Chelsea, og englænderen ventes at tage nogle af sine gamle holdkammerater med til klubben – dog ikke i en rolle på grønsværen.

Tidligere er Claude Makélélé blevet nævnt som en mulig assistent for Frank Lampard, og nu sættes endnu en tidligere Chelsea-spiller i forbindelse med et trænerjob i klubben.

Hvis man skal tro Sky Germany bliver Michael Ballack nemlig nævnt som en mulig tilgang til Chelseas trænerstab.

Tyskeren optræder jævnligt i forbindelse med Chelsea-kampe, og han lægger ikke skjul på, at han følger meget tæt med i, hvad der sker hos the Blues, og i øjeblikket er han i gang med træneruddannelsen.

Indtil videre har han dog ikke nogen trænererfaring, og efter den aktive karriere har han arbejdet som ekspert for blandt andet ESPN, hvor han har analyseret flere forskellige slutrunder.

Den 42-årige tysker spillede for Chelsea fra 2006 til 2010.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED