AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:06:2019 20:09
Tidligere Chelsea-spiller: Sælg Jorginho - nu Sarri skal væk

Sarriball er et afsluttet kapitel i Chelsea. En stor del af det system bygger på midtbanespilleren Jorginho. Hvis det står til den tidligere Chelsea-målmand Shaka Hislop, så må Jorginho gerne smutte sammen med Sarri.


Det blev tidligere i dag annonceret, at Maurizio Sarri skal være træner i Juventus i næste sæson. Det betyder, at Jorginho og Sarri skilles.

Den tidligere Chelsea-målmand Shaka Hislop mener dog også, at Jorginho og Chelsea bør skilles.

- Hvis Sarri smutter mandag, så ville jeg sælge Jorginho tirsdag, sagde Hislop til Mirror, før han var klar over, at Sarri skiftede.

- Jeg ville give mig selv seks uger eller hvor lang tid det nu er til at finde en erstatning, fortsætter han, inden han gør det klart, at han fortsat tror, at Chelsea får lov at købe ind til sommer.

Jorginho har spillet 54 kampe for Chelsea i denne sæson, og midtbanespilleren har scoret to mål. I starten af sæsonen modtog Jorginho store roser for sine præstationer, mens han mod slutningen af sæsonen har fået betydeligt mere kritik.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED