AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:06:2019 18:35
Tidligere Chelsea-profil: Lampard skal ikke hyre venner

Tidligere i dag blev det annonceret, at Maurizio Sarri forlader Chelsea. Dermed er trænerjobbet i Chelsea ledigt, og en af de store favoritter til at snuppe jobbet er Frank Lampard. Tidligere Chelsea-manager Ruud Gullit håber ikke, at Lampard begår en bestemt fejl, hvis han tilskrives jobbet.


Frank Lampards navn er dukket op igen og igen, når snakken er faldet på, hvem der skal være Chelseas kommende manager. Trods Derby-trænerens manglende erfaring er han en af favoritterne til at blive Chelseas nye manager.

Hvis Chelseas alle tiders topscorer kommer til at stå i spidsen for The Blues, så mener Gullt, at det er essentielt, at Lampard får gode folk omkring sig.

- Han må ikke lave den fejl og ansætte venner. Han er nødt til at sikre, at han får nogle folk ind, der har erfaring med at træne hold, siger Gullit ifølge Sky Sports.

- Det er vigtigt, at Chelsea hiver en træner ind, som folk kan relatere til, siger han endvidere.

Chelseas fans kan i høj grad relatere til Lampard, der har vundet flere trofæer med The Blues. Gullits udtalelser kommer ovenpå rygterne om, at Lampard har i sinde at få nogle af sine tidligere holdkammerater ind i trænerstaben, hvis han bliver udnævnt som ny manager. En af dem der har været nævnt er blandt andet Didier Drogba.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED