AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:08:2020 19:48
Tidligere Brentford-assistent: Offensiv duo ryger til Aston Villa

Michael Brown, tidligere assistent hos Dean Smith i Brentford, tror på, at Said Benrahma og Ollie Watkins ender på Villa Park.


Den tidligere Tottenham og Leeds-midtbanespiller, Michael Brown, arbejdede sammen med Dean Smith i Villa-managerens tid i Brentford. 
 
I den forbindelse blev han spurgt ind til Brentford-profilerne, Said Benrahma og Ollie Watkins, der bliver sat kraftigt i forbindelse med et skifte til Aston Villa. 
 
Brown tror på, at Dean Smith’s tilstedeværelse på Villa Park betyder, at the Villans har en stor fordel i kampen om Brentford-duoen. 
 
- Han kender Brentford ind og ud, så det hjælper ham. Det giver en selvtillid, når man tidligere har arbejdet sammen med én og ved, at de stoler på dig og kan lide dig, fortæller Brown til Football Insider. 
 
 - Det er en kæmpe fordel, at manageren kender dem. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED