AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2018 11:25
Tidligere Arsenal-spiller: Wenger trækker sig denne weekend

Sky Sports-eksperten Charlie Nicholas, der har en fortid som Arsenal-spiller, tror, Arsene Wenger annoncerer sin tilbagetræden denne weekend.


Den kommende weekend kan varsle enden på Arsene Wengers tid i Arsenal, mener fodboldekspert Charlie Nicholas ifølge Sky Sports.

- Jeg har på fornemmelsen, at der kommer en udmelding fra Arsene Wenger på fredag eller i weekenden, hvor han bekræfter, at han trækker sig som træner denne sommer, siger Nicholas.

Om den tidligere Arsenal-spiller har insiderviden eller udtaler sig på baggrund af en mavefornemmelse, er uvist, men spekulationerne om et muligt Wenger-exit har floreret længe efter klubbens dårlige seneste stime af nederlag. 

Arsenal har dog vundet sine sidste kampe, men Nicholas tror ikke, at det kommer til at ændre noget for Wenger. 

- Han ved godt, at fansene ikke hader ham, men bare er vrede på ham, men at dømme ud fra hans udtalelser fra nyere tid, så tror jeg, han begynder at indse, at han bliver nødt til at gøre noget for at dæmpe deres vrede, siger Nicholas.

Og kommentatoren er overbevist om, at de boykottende Arsenal-fans, der ikke længere dukker op til holdets kampe, hjælper med at hamre budskabet igennem til stædige Wenger.

- Hvis han ikke allerede er klar over det, så tror jeg, at synet af et halvtomt stadion får ham til at se, at der skal ændringer til, siger Nicholas.   

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED