AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2022 09:40
Tidl. United-stjerne om Qatar-arbejde: "Det er ikke modstridende"

Han mener ikke, at det er modstridende, at han dækker VM-slutrunden for både England og Qatar.


Gary Neville har svaret kritikere af ham igen.

I forbindelse med årets VM-slutrunde har den tidligere Manchester United-stjerne arbejdet for den Qatar-ejede TV-station beIN Sports.

Han mener, at tidligere spillere er blevet et uretfærdigt mål for folk.

Samtidig med arbejdet hos beIN Sports, er han også på kontrakt hos den britiske TV-station ITV, men Neville føler ikke, at de to ting er modstridende.

- Jeg føler ikke, at det er modstridende. Jeg har besøgt Mellemøsten de seneste 20 år og også været i det sydøstlige Asien. Jeg har haft en virksomhed og kommercielle forbindelser med disse dele af verden længe. Det faktum, at FIFA har tildelt et VM (til Qatar, red.) er kommet under heftig beskydning, og den position accepterer jeg. Jeg kan skydes på, og folk har kritiseret mig kraftigt.

- Folk har kritiseret vore kolleger fra BBC for at komme herned, men virkeligheden er - mit synspunkt er, at jeg afskyr brud på menneskerettighederne, jeg hader, at folk bliver underbetalt, folk som arbejder under dårlige arbejdsforhold, folk som ikke bliver givet gode leveforhold, siger Neville ifølge ITV.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE