AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:09:2022 16:52
Tidl. United-stjerne: Danmark kan nå frem til VM-semifinalen

Han mener, vi bør have store forventninger til Danmark senere på året.


Mikaël Silvestre er fuld af rosende ord til Danmark, som han mener kan nå meget langt til den nært forestående VM-slutrunde i Qatar.
 
Den tidligere United-spiller er af den overbevisning, at man kan gentage samme bedrift som EM-slutrunden sidste sommer, hvor Danmark nåede hele vejen frem til semifinalen. Det fortæller han i et interview med bettingexpert.com.
- De har noget, som er afgørende i slutrunder som denne, nemlig holdånd. Selvfølgelig har de også kvalitetsspillere, som spiller for topklubber i Europa. Men de har også holdånd.
 
- De har en helt særlig måde at omgås slutrunden på, og de anser sig selv for outsiders. Hvad angår befolkningstal, er de et lille lande. 
 
- De bør som minimum gåå videre fra gruppe, og de kan nå lige så langt som til EM (sidste sommer, hvor Danmark nåede frem til semifinalen, red.).
 
- Måske er den ene ting, de mangler noget bredde fra bænken, men med noget held skal de nok nå langt.
 
I sin Premier League-karriere spillede Silvestre først for Manchester United fra 1999 til 2008 og siden for Arsenal fra 2008 til 2010.
 
I sin tid som landsholdsspiller for Frankrig blev det til 40 A-landskampe. Her nåede han sammen med Les Blues frem til VM-finalen i 2006.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE