AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:12:2018 22:44
Tidl. United-spiller revser Lingard: Han er beviset på, at alt er galt

Paul Ince holder sig ikke tilbage i sin kritik af Manchester United og Jesse Lingard.


Efter 17 spillerunder står der 26 point på Manchester Uniteds konto, og det er ikke, man er vant til på Old Trafford.

Der er i øjeblikket mange meninger blandt fans, eksperter og tidligere spillere om, hvad der er galt i Manchester United.

En af dem, der kritiserer klubben på flere områder, er den tidligere Liverpool- og Manchester United-spiller, Paul Ince, og særligt Jesse Lingard får kritik.

- Et stort problem er, at flere af spillerne ikke har det der skal til for at bære United-trøjen. Jeg skal ikke sige, hvem der skal ud, men der skal ske et eller andet, siger Paul Ince ifølge Daily Mail og fortsætter om Jesse Lingard:

- Han er simpelthen ikke god nok. Vi kan kun sige hans nye tøjmærke, dansevideoer og ture til Las Vegas og Miami på de sociale medier. Han har scoret to mål denne sæson.

- En spiller på hans position, som har scoret to mål, har sin egen jubelscene? Der er mange ting, man kan lave udenfor fodbolden. Træneruddannelse, almindelige uddannelse eller lære et nyt sprog. Man har ikke brug for at lave sit eget tøjmærke, hvis man ikke er en af de bedste i verden. Han skal huske på, hvem han er.

- Jeg hader at sige det, man den var ikke gået i min tid. Disse spiller, som kommer til Manchester United, ønsker at være succesfulde, burde kigge nærmere på de succesfulde spillere i klubben. Hvis man er i toppen af tabellen og har tre Premier League-medaljer, så kan man lave sit eget tøjmærke, men det har han ikke. Han er det bedste bevis på, at alt er galt i Manchester United, slutter Paul Ince.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED