AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:10:2022 20:45
Tidl. United-spiller: "Kun én spiller undgik berygtet Ferguson-behandling"

Patrice Evra husker tilbage på sin tid hos Manchester United.


Sir Alex Ferguson indstillede karrieren som Manchester United-manager i 2013.

Én af de ting, som den legendariske manager nok altid vil være kendt for, er hans berygtede 'hairdryer treatment', der direkte oversat til dansk betyder en hårtørrer.

Dykker man lidt længere ned i begrebet, er der tale om en decideret skideballe.

Artiklen fortsætter under videoen.

Sådan en fik Paul Scholes dog aldrig af Ferguson. Det har i hvert fald ikke været under Patrice Evras tid i klubben fra 2006 til 2014.

Det fortæller franskmanden i et interview med Betfair.
 
- Den eneste spiller, Ferguson aldrig gav en "hårtørrer" var Paul Scholes. Hvis vi havde problemer, ville han sige: "giv bolden til Scholsey, han er den, der kontrollerer kampen, og han er den, der kontrollerer tempoet, husker Evra tilbage.
 
Scholes repræsenterede aldrig nogen anden klub end United i løbet af sin karriere.
 
I alt blev det til 718 kampe og 155 mål for De Røde Djævle.
 
Han trådte tilbage i 2011, men kom tilbage til klubben et år senere, da den havde brug for hjælp.
 
- De skjulte det indtil sidste minut. Jeg kan huske, at jeg var en af de første, der kom ind i omklædningsrummet. Jeg så mig omkring, og så fik jeg øje på Paul Scholes' trøje, lyder det fra Evra.
 
- Alle var oppe at køre. Det var endnu vigtigere end kampen. Ferguson var nødt til at få os til at slappe. "Fokuserer, alle sammen", sagde han. Vi skreg. Vi var så glade.
 
- Det er derfor, Ferguson er den bedste manager i historien, for han vidste, hvad reaktionen ville være og hvilken indflydelse, det ville have på os, til at hjælpe os selv med at tro på os selv og at vi ville få mere selvtillid af at spille sammen med ham igen, siger Evra.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE