Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tidl. United-spiller: "Disse to spillere bliver testet i weekendens derby"

Af Emil Plovgaard
29.09.2022 Kl. 20:50
Der venter en lakmusprøve for to Manchester United-spillere i forbindelse med weekendens derby.
Den tidligere Manchester United-spiller mener, at weekendens opgør mod Manchester City bliver en vaskeægte lakmusprøve for både Lisandro Martinez og Raphaël Varane.
 
De har vist væsentlig forbedring i løbet af de seneste kamp, De Røde Djævle. Det kunne næsten heller ikke være værre efter sæsonens to første kampe, hvor man måtte se sig besejret af både Brighton og Brentford.
Især defensiven er blevet forbedret, noterer Chadwick sig, og det er et af nøglepunkterne til Manchester Uniteds seneste formkurve, lyder det fra ham.
 
Martinez og Varane skal dog være klar fra start, når de søndag står overfor en vaskeægte målmaskine i form af Erling Haaland, og det bliver uden tvivl sæsonens hidtil sværeste opgave.
 
– Erling Haaland har fået en forrygende start på sæsonen, men Uniteds defensiv er blevet mere tæt, så det skal blive interessant at se, hvordan Lisandro Martinez og Raphaël Varane løser denne opgave, siger Chadwick i et interview med CaughtOffside.
 
– Den åbenlyse trussel er Erling Haaland – han spiller ikke altid en stor indflydelse i løbet af kampen, men han har scoret et hav af mål. Især i kampen mod Borussia Dortmund i Champions League, hvor han ikke leverede den bedste præstationer, men han vandt i sidste ende på grund af et verdesklasse mål.
 
– Han er den primære trussel, hvad angår mål, men De Bruyne er også vigtig, for han er en komplet spiller og vil lede efter at spille disse bolde til Haaland.
 
– Men de har trusler overalt. Pep Guardiola har en overflod af kvalitet i form af Phil Foden, Bernardo Silva og Jack Grealish. Man skal bare håbe på, at de har en af de dage, hvor det ikke køre for dem. United er nødt til at score, for jeg kan ikke se, hvordan City ikke skal score, slutter Chadwick.
 
Opgøret mellem de bitre ærkerivaler fløjtes i gang på Etihad Stadium søndag klokken 15.00. Har man ikke mulighed for at overvære kampen der, vises den også på See.
 
Erling Haalands trussel foran mål er et af de fem punkter, du skal holde øje med i weekendens Premier League-runde – læs de fire øvrige her.
Annonce