Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2020 19:46
Tidl. træner om Jota: "Han bliver arvtageren for Ronaldo"

Jorge Simao var overbevist om, at Diogo Jota ville blive en stjerne på den helt store scene.


Diogo Jota har fået en fremragende start for Liverpool siden sin ankomst til de engelske mestre i sommervinduet.

Portugiseren er ikke kun en profil for Liverpool. Diogo Jota har også udviklet sig til at være en meget vigtig spiller på det portigusiske landshold.

Diogo Jota startede sin professionelle karriere i Paços Ferreira, og allerede tilbage i 2016 blev han spået en stor fremtid af den daværende manager, Jorge Simão.

- Da han skiftede til Porto, fortalte jeg en portugisisk hjemmeside, at Jota efter min mening ville blive arvtageren for Cristiano Ronaldo. På det tidspunkt var det rimelig stort at sige, fordi Jota havde kun spille for Pacos og havde ikke haft et godt ophold i Atletico Madrid, siger Jorge Simão til The Athletic.

- Da han skrev under med Liverpool, sendte jeg ham en besked for at ønske ham tillykke. Han svarede tilbage fem sekunder senere med et link til den artikel om ham og Ronaldo.

- Det var det første, han sendte. Han må have gemt den. Det var helt fantastisk. Han havde ikke glemt det, slutter Jorge Simão.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED