Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2021 21:51
Tidl. Tottenham-stjerne om Mourinhos kritik til spillerne: Det er berettiget

Dimitar Berbatov kalder det berettiget, da José Mourinho var ude med riven til sine spillere efter 2-2-resultatet mod Newcastle.


Den tidligere Tottenham-stjerne, Dimitar Berbatov, mener, at Mourinhos kritik mod sine spillere er berettiget efter at have smidt sejre over styr, hvor det senest var mod Newcastle.

Med det uafgjorte resultat ligger Tottenham uden for de europæiske pladser, og det resultat fik Mourinho op i det røde felt. 

Mourinho, der har vundet tre ligatitler hos Chelsea, fortalte efter kampen, at spillerne havde skuffet ham og efterladt ham meget "frustreret" - især efter deres chok-exit i Europa League mod Dynamo Zagreb. 

Mens nogle mener, at kritikken er for hård, synes Berbatov derimod, at portugiseren har ret.

- Mourinhos kritik er berettiget. Vi har set dette før, når Spurs har en god føring, at de mister koncentrationen og ikke kan holde fast i føringen, så jeg forstår kritikken af spillerne, siger Berbatov til Betfair.

- En manager kan skrige så meget, de har lyst til, men i sidste ende er det op til spillerne at være ledere og vide, hvad de skal i kampen. Når det ikke sker, er det frustrerende. 

- De er nødt til at vågne op, fordi det er ikke acceptabelt. Tottenham har et virkelig godt hold, men generelt får de ikke de point, de skal have, mener Berbatov.

José Mourinho og resten af Tottenham-mandskabet har en svær opgave forude, når Manchester United kommer på besøg søndag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED