AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2022 17:42
Tidl. topdommere forklarer: Derfor fik Danmark ikke straffe

To tidligere topdommere forklarer, hvorfor der ikke blev fløjtet straffe til Danmark i tirsdagens kamp mod Tunesien.


Tunesiske Yassine Meriah havde hånd på bolden i forbindelse med kampen mellem Danmark og Tunesien i går, tirsdag.

Kampens dommer, César Arturo Ramos, blev da også kaldt ud til VAR-skærmen.

Alligevel blev der ikke dømt straffe til Danmark, og det var den helt rigtige beslutning, mener de to tidligere topdommere, Kenn Hansen og Claus Bo Larsen.

Kenn Hansen forklarer således til TV 2 SPORT:

- Dommeren bliver kaldt ud for at vurdere en situation med to elementer. De fleste af os fokuserede på, at der var hånd på bolden i feltet. Men inden da skubber Mathias Jensen en tuneser i ryggen, og dermed er der frispark, før vi overhovedet behøver at diskutere, om den tunesiske arm var i en unaturlig position, siger Kenn Hansen til TV 2 Sport.

Mens Claus Bo Larsen fortæller følgende til B.T.:

- Der var ikke straffespark, fordi en dansk spiller – som jeg tror var Mathias Jensen – begik et frispark foran situationen, hvor der var hånd på bolden fra den tunesiske spiller, fortæller fynboen til avisen.

Danmark skal i aktion ved VM-slutrunden igen på lørdag, hvor Frankrig er modstanderen klokken 17 dansk tid. Opgøret vises på TV 2.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE