Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2021 10:25
Tidl. Topdommer kårer: Disse 5 stjerner var en dommers værste mareridt

Mark Clattenburg har sat navn på de fem profiler, som gjorde det svært at dømme en kamp i den bedste engelske række.


Mark Clattenburg dømte sin første Premier League-kamp i 2004, og i sin lange karriere som topdommer havde han også æren af at være manden med fløjten i EM-finalen i 2016 samt Champions League-finalen samme år.

Men i 2017 valgte den engelske dommer at indstille karrieren. Måske fordi han havde fået nok af spillere som Roy Keane og Craig Bellamy, der begge huserer på Clattenburgs top fem over de spillere, som gjorde livet mest besværligt for en dommer.

Du kan se den herunder:

Craig Bellamy:

- Den værste var Bellamy. Han var irriterende både på og udenfor fodboldbanen. Han var decideret ubehagelig, og selvom jeg befik fejl i kampe med ham, var hans ord aldrig acceptable, fortæller Clattenburg til Daily Mail.

Roy Keane:

- Han var fysisk, hård, og man kunne ikke stole på ham. Hans tackling på Alf-Inge Håland var et godt eksempel. Man anede aldrig, hvad han ville gøre, siger Clattenburg.

Pepe:

- Han var svær at dømme, fordi han altid forsøgte at iscenesætte ting i sit forsøg på at få angribere udvist, husker Clattenburg.

Jens Lehmann:

- Lehmann var altid hårdt arbejde. Når der var hjørnespark, og han fik et lille skub, gik han helt amok og begyndte at skubbe folk rundt og diskutere med dommeren, siger Clattenburg.

Rio Ferdinand:

- Han forsøgte altid at lave mind games med dig og bore sig ind under huden på dig, så den næste dom ikke gik imod ham,. Ferdinand var altid i ansigtet på dommeren, og det gjorde kampene svære at dømme, fortællere Clattenburg.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED