AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2022 18:24
Tidl. Superliga-stjerne om Neymar: "Han er ikke bedre end mig"

Selvtilliden er i orden hos den ghanesiske stjerne.


Opdatering onsdag 22.45:

Mohamed Kudus langer på sin Twitter-profil ud efter The Guardian og spørger retorisk om deres dagsorden, ligesom han kalder artiklen for "fake news". Artiklen kan læses i sin helhed under følgende tweet, hvor Kudus kommenterer på historien.

- Han er ikke bedre end mig. Han er bare mere profileret, det er det hele.

Sådan lyder det fra den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mohammed Kudus, når snakken går på Neymar.

Ghaneseren medvirker i et længere interview med The Guardian.

Da Brasilien i september mødte Ghana i en venskabskamp i Le Havre i Frankrig, var der en heftig ordudveksling mellem de to spillere.

- Han forsvarede sit land, og jeg forsvarede mit. Jeg var der ikke for, at han kunne skubbe til mig. Det, som gør ham bedre, lige nu, er at han har opnået en masse.

- Og der er jeg også snart, forsikrer Kudus over for den engelske avis.

Kudus står torsdag over for endnu en superstjerne, når han sammen med Ghana møder Portugal og Cristiano Ronaldo, der tirsdag blev smidt på porten hos Manchester United.

- Vi (Ghana, red.) har ikke været så gode på det seneste, men jeg ved, hvad jeg føler, når jeg snakker med drengene. Holdånden er rigtig god, og holdet vil snart forbedre sig. Måske ikke nu, men meget snart, lyder det fra Kudus inden torsdagens opgør.

Ghana og Portugal mødes torsdag klokken 17.

Mohammed Kudus er i øjeblikket på kontrakt hos den hollandske storklub Ajax frem til sommeren 2025. Han skiftede til den hollandske hovedstadsklub fra FC Nordsjælland i sommeren 2020.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE