AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2020 10:42
Tidl. Spurs-træner: Tottenham var rædsomme mod Chelsea

Tim Sherwood var chokeret over, hvor dårlige hans forhenværende klub var i lørdagens storkamp.


Tottenham viste absolut intet bid rent offensivt i London-derbyet mod Chelsea lørdag, og det kan man særligt klandre José Mourinho for, mener Tim Sherwood.

Han så sin tidligere klub blive besejret 2-1, og selvom Spurs er plaget af skader til både Harry Kane og Son Heung-min, var det ingen undskyldning for holdets tamme præstation.

- Tottenham var helt og aldeles rædsomme at se på. De var så dårlige med deres negative tilgang til kampen, siger Sherwood til Premier League Productions.

- Ja, de har skader til Son og Kane, hvilket Mourinho også minder os om konstant. Men de har Bergwijn, som kan løbe i dybden, og de har Moura med masser fart. Har de noget, er det fart.

Sherwood er sikker på, at Mourinho hellere end gerne var gået fra banen med et uafgjort resultat, men det dur simpelthen ikke i et lokalderby, føler Sherwood.

-  Havde man sagt til José inden kampen, om han ville have taget et 0-0 resultat, havde han sagt ja. Men det handler om mere; Det er et London derby. Man blive nødt til at vise mere angrebsivrighed for fansenes skyld, siger Sherwood.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED