AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 22:22
Tidl. Spurs-spiller: Utrolig svært at erstatte Eriksen

Det kan blive rigtig svært for Tottenham at finde en erstatning for Christian Eriksen, mener den tidligere Tottenham-stopper, Brian Statham.


Christian Eriksen er igennem længere tid blevet rygtet til Real Madrid, og danskeren har også selv givet udtryk for, at han er klar til at prøve noget nyt.

Skulle danskeren ende med at tage til Spanien, efterlader han således også et stort hul på Tottenhams midtbane - og det udfylder man ikke bare uden videre, mener den tidligere Tottenham-spiller, Brian Statham.

- At erstatte enhver spiller med hans kvalitet er ekstremt svært. Hvis du henter en fra udlandet, vil der være være brug for en periode, hvor man vænner sig til tempoet og fysikken i Premier League. Derfor er spørgsmålet, om de vil kigge på spillere, som allerede befinder sig i England - uanset om de er englændere eller ej, lyder det over for Love Sport Radio.

Statham udpeger til gengæld Leicesters James Maddison som en oplagt erstatning for den danske stjerne.

- James Maddison har fået masser af opmærksomhed, og udfra hvad jeg har set, er jeg blevet meget overrasket over hvor god en spiller, han er. Det er ingen overraskelse, at de viser interesse i Maddison.

- £60 ville være ret billigt, når man kigger på, hvordan markedet har udviklet sig, så måske kan han blive købt for samme beløb (som Eriksen bliver solgt for). Én bliver solgt for £100 millioner, og én bliver hentet for £100 millioner. Man køber en engelsk spiller, som er 22 år, hvilket er en rigtig god alder. Han har kun spillet ét år i Premier League, men han har gjort det utrolig godt.

Leicester hentede Maddison for £22.5 millioner i Norwich inden sidste sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED