Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2021 08:27
Tidl. spiller opfordrer Lingard: Vælg Spurs over "gennemsnitlige" Arsenal

Jamie O'Hara fortæller til Talksport, at Jesse Lingard burde være Tottenham over Arsenal, hvis han skifter denne sommer.


I januartransfervinduet var det klubber som Sheffield United og West Ham, der bankede på hos Jesse Lingard og tilbød ham et lejeophold. The Hammers vandt, og de har sidenhen vundet på banen på grund af den 28-årige Manchester United-lejesvend, der pludselig er på blokken hos klubber som Tottenham, Arsenal - og Real Madrid, hvis man skal tro ESPN.

Men spørger man den tidligere Tottenham-spiller Jamie O'Hara, burde Lingard vælge dem fremfor Arsenal, der lige nu er under niveau.

- Jeg kan ikke se nogen ide i at forlade West Ham for Arsenal lige nu. Han burde skifte til Tottenham. Vi er flere mil foran Arsenal lige nu, for de er så gennemsnitlige, mens vi er under genopbygning, fortæller O'Hara til Talksport.

Han erkender dog, at West Ham, hvor den engelske midtbanespiller allerede har nydt så stor succes, nok er det bedste valg.

- Det passer godt med West Ham. De er en stor klub, og de har også ambitioner om mere. De bliver nødt til at overbevise ham om, at han bør blive, siger O'Hara.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED