AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 20:16
Tidl. Real-præsident erfarer: Jeg tror, at Pogba har fået tilbudt en kontrakt

Den tidligere Real Madrid-præsident, Roman Calderon, er ikke fan af spilleren Paul Pogba, men han tror, at hans tidligere klub har tilbudt en kontrakt til Manchester United-spilleren.


Real Madrid har allerede haft de helt store spenderbukser på denne sommer, da Eden Hazard, Luka Jovic, Eder Militao, Rodrygo og Ferland Mendy er blevet hentet til den spanske hovedstad. 

Ifølge rygtebørsen er den spanske storklub dog også på udkig efter en central midtbanespiller, og her er Paul Pogba blevet nævnt som den næste spiller, der bliver præsenteret på Santiago Bernabeu. 

Den franske midtbanespiller var da også fornylig ude og udtale, at han var klar på en ny udfordring, men spørger man den tidligere Real Madrid-præsident, Ramon Calderon, bør Real Madrid tænke sig om en ekstra gang. 

- Jeg synes, det er risikabelt. Det er farligt, fordi han før har bevist, at han ikke har den bedste opførsel, og det passer ikke til en klub som Real Madrid. Han vil ofte være protagonisten, han skændes med trænerne og nogle gange også holdkammeraterne. Den historik er en smule farlig, synes jeg, sagde Calderon til The Sun ifølge talkSPORT

- Spillerne kan ændre sig i en anden atmosfære, hvis de har den rigtige træner og de rigtige holdkammerater. I dette tilfælde virker det dog til, at Zidane er ivrig efter at få ham til, og det kan ændre hans attitude. 

Selvom Calderon mere eller mindre fraråder Real Madrid at hente Pogba, så tror Calderon på, at Real Madrid har tilbud en kontrakt til Manchester United-stjernen.

- Mine erfaringer fortæller mig, at når en spiller offentligt antyder, at han vil væk, er det fordi, at han har et specifikt tilbud med løn, bonusser og alt aftalt på bordet. 

- Zidane har offentligt meldt ud, at han vil have spilleren. Han kan ikke sige, at han er i kontakt med spilleren, hvis han er. 

Det er dog stadig uvist, hvorvidt Manchester United vil gå af med Pogba, men der skal angiveligt £150 millioner på bordet, hvis Ed Woodward og co. skal overveje det. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED