AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:03:2023 08:23
Tidl. PL-spiller sender advarsel til Chelsea: "Han er næsten usælgelig"

Den tidligere Chelsea-målmand er klar i spyttet.


Chelsea går et travlt sommer transfervindue i møde. 

For her er det i støbeskeen, at der skal ske en mindre udrensning af truppen.

Og her har Mason Mount bl.a. været sat i forbindelse med en exit, da han kan ikke blive enig med klubben om en kontraktforlængelse.

Dog hvis man spørger den tidligere Chelsea- og Premier League-målmand Mark Schwarzer, så er en transfer væk fra Stamford Bridge ikke en god idé:

- Han (Mount,red.) er næsten usælgelig, siger Schwarzer til Sky Sports og fortsætter:

- Han er en spiller, som man ikke vil sælge. Han er en Chelsea-knægt gennem og gennem. Han har været i klubben hele sit liv.

- Det er det, som fans dør for. Fans elsker det. Han er sådan en utrolig spiller. Jeg ville bestemt ikke sælge ham, da han er så fænomenal en spiller, slutter den tidligere Premier League-spiller. 

24-årige Mason Mount har kontraktudløb til næste sommer, hvor Liverpool, Newcastle og Manchester United har vist interesse i den engelske landsholdsspiller. 

Dog er der også interesse uden for Premier League, hvor Juventus og Bayern München også har vist tænder i jagten på den offensive spiller. 

LÆS OGSÅ: Storklub har afgivet kæmpe bud på Bellingham

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE