Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2021 22:44
Tidl. PL-angriber: United bør hente Dortmund-komet - koste hvad det vil

Dean Ashton opfordrer Manchester United til at sprænge banken for norske Erling Håland.


43 mål i 43 kampe.
 
Sådan ser statistikken ud for brandvarme Erling Håland, der bare bomber løs for tyske Borussia Dortmund.
 
Den norske angriber er en af de mest eftertragtede spillere lige nu, og tallene ovenover illustrerer jo meget godt hvorfor.
 
Dortmund slog faktisk United i kapløbet om Hålands underskrift i første omgang, men siden da er rygterne om en karriere på Old Trafford ikke just aftaget. 
 
Og den tidligere Premier League-angriber, Dean Ashton, der har en fortid hos klubber som Norwich og West Ham, mener da heller ikke, at United bør holde igen.
 
- Jeg synes, Manchester United bør gøre alt, hvad de kan, for at hente ham. Han er et køb, der kan definere en hel generation. Dette kan blive handelen, der kan hjælpe Manchester United de næste 10 år, mener Ashton.
 
- Han har ikke bare bevist sit værd i en sæson. Det er hos tre klubber i forskellige lande, hvor han har tilpasset sig niveauet og det kulturelle aspekt, siger Ashton til podcasten, Thursday's Drive.
 
- 18 mål i 13 Champions League-kampe er jo tankevækkende. Hvad kunne det ikke blive til hos Manchester United?
 
Håland koster ifølge flere medier i omegnen af 150 millioner pund, hvis De Røde Djævle ønsker at lokke ham til klubben denne sommer. Hans frikøbsklausul på 68 millioner pund kan nemlig ikke aktiveres før sommeren 2022.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED