AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2019 16:37
Tidl: Palace-stjerne: Hvem gider betale £70 millioner for Zaha?

Kevin Phillips er ellevild med Wilfried Zaha, men han forstår ikke helt, hvordan Crystal Palace kan forlange omkring £70 millioner for ivorianeren.


Wilfried Zaha har selv meldt ud, at han er klar til at skifte Crystal Palace ud med en Champions League-klub,  men Kevin Phillips tror ikke,  angriberen skal sætte sine forhåbninger for højt op.

Phillips, der selv har en fortid i klubben,  mener nemlig ikke, at der vile være nogle klubber,  der er parate til at betale de £60-70 millioner, som The Eagles kræver for holdets stjerne.

For nok er Wilfried Zaha blevet markant bedre gennem årene,  men for så stor en sum forventer man en verdensklassespiller.

- Hans afslutninger er blevet bedre, og hans slutprodukt ligeså,  så han er 100 gange bedre end dengang, vi spillede sammen, siger Phillips til Goal.

-  Han har evnen til at gå begge veje, og selvom han er højrebenet, kan han også slå indlæg med venstre.

- Mit eneste spørgsmål er,  hvem der ville betale mellem £60-70 millioner på ham?

Det er også svært at sige.  Der har været rygter om interesse fra Tottenham, Liverpool og Manchester United,  men ingen konkrete bud skulle endnu være blevet afgivet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED