AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2019 16:02
Tidl. Liverpool-stjerne: Klopp burde hente Ruben Neves

Stan Collymore så gerne, at Jürgen Klopp hentede den portugisiske midtbanestjerne.


Hvis Liverpool har chancen,  så bør de også forsøge at hente Ruben Neves fra Wolverhampton,  foreslår klubbens tidligere angriber Stan Collymore.

Den portugisiske midtbanestjerne har været blandt oprykkernes nøglespillere gennem deres flotte comeback til Premier League,  og Collymore mener, at Neves kan få samme effekt på Liverpool, som en spiller som David Silva har haft for Manchester City.

-  Hvis Liverpool vinder Champions League,  kommer det i sig selv til at kunne lokke en spiller som Ruben Neves til, fortæller Collymore til Metro.

- Spillere fra hele Europa kigger mod Anfield på grund af atmosfæren og det flotte spil, og Neves er garanteret blandt dem.  Han er også selv på flere klubbers radar, og selvom han ikke scorer så mange mål, som han burde, så scorer han kun flotte mål.

- Neves er den type fyr, som bare skal have bolden på den sidste tredjedel af banen, og så har han samme overblik som David Silva.

Det har dog tidligere været rygtet, at Wolves forlanger tæt på £100 millioner for midtbanespilleren,  så The Reds skal nødigt få forhåbningerne for højt op.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED